Despre firma SKeYe BLUE Servicii oferite de SKeYe BLUE: webdesign, design publicitar, productie publicitara, tipografie, materiale promotionale, spoturi audio Portofoliul de clienti al firmei SKeYe BLUE Contactati firma SKeYe BLUE
 
 
  09.2012 - Am lansat site-ul Tablouri personalizate  
  07.2011 - Am lansat site-ul de Rollup-uri  
  06.2011 - Am relansat site-ul BTB Mobila  
  04.2011 - Am lansat site-ul Stele Pizza Cluj  

Servicii oferite de SKeYe BLUE

Serviciile noastre vin sa va ajute in contactarea potentialilor clienti ai Dvs si in acelasi timp va ajutam in conceperea unor mesaje promotionale clare, in concordanta cu imaginea firmei Dvs.

Supunem atentiei Dvs. serviciile oferite:

Servicii Web
Prezenta afacerii Dvs pe Internet este esentiala!
Rata de penetrare a Internetului in Romania este din ce in ce mai mare - asta inseamna ca din ce in ce mai multi oameni o sa caute un produs sau un serviciu pe Internet.
Si afacerea Dvs trebuie sa fie on-line!
 
Design publicitar
De la design-ul cartilor de vizita, serviciile noastre se intind pana la realizarea unor materiale publicitare complexe: fluturasi, afise, pliante, brosuri, machete de presa, cataloage, calendare de perete, ambalaje etc.
La cerere, putem realiza si productia acestor materiale publicitare.
 
Productie publicitara
Va oferim printuri indoor sau outdoor (bannere, mesh-uri, afise blueback sau whiteback etc.) la orice dimensiune - la cele mai bune preturi.
Deasemenea executam confectii metalice cu destinatie publicitara: capre stradale, panouri, suporturi pentru afise pe cabluri, casete luminoase, litere volumetrice, totem-uri etc. - la cel mai bun raport calitate-pret!
 
Servicii tipografice

Tipografie offset - va oferim cel mai bun raport calitate-pret de pe piata!
Lucram cu materiale de calitate, facem finisari la cele mai inalte standarde - pe o masina de tipar de ultima generatie.

 
Materiale promotionale
Va oferim o gama foarte diversificata de materiale promotionale personalizate - atat pentru partenerii Dvs de afaceri cat si pentru clienti Dvs: tricouri, sepcute, rucsaci, genti, pixuri, brelocuri, cani, umbrele, seturi cadou, agende etc.
 
Spoturi radio
Pe radio aveti 30 de secunde pentru a va promova.
Va aude multa lume, iar difuzarea unui spot costa bani buni. Deci spotul trebuie sa fie perfect!
 
 
 
Dintre clientii nostri amintim:
 

 

Formular pentru
cerere oferta

Nume:
E-mail:
Telefon:
Mesaj:

 

Servicii web :: Design publicitar :: Productie publicitara :: Servicii tipografice :: Materiale promotionale :: Spoturi radioCopyright © 2003 - 2011 SKeYe BLUE Adv.